[POTVRĐENO IZVOĐENJE] SAP S/4HANA obrazovni projekt 2024.

Super paket SAP S/4HANA kompetencije u obrazovnom projektu, koji je financijski vrlo povoljan. Prilika za postojeće i buduće korisnike SAP S/4HANA, da u potpunosti osposobite svoj tim.

 

U suradnji s više slovenskih tvrtki, koje će preći ili su već prešle na S/4HANA, razvili smo ambiciozan obrazovni program, koji osigurava nadogradnju kompetencija. Program je namijenjen IT osoblju i ključnim korisnicima.

Pružamo pregled sadržaja i datume s kojima ćete nadograditi kompetencije (po modulima). Paket je cjenovno pristupačan, super povoljan, ako tvrtka ima veći broj kandidata.

Svim sudionicima potreban je tečaj:


Iskusni konzultanti i ključni korisnici trebaju kompetencije u sljedećim područjima:


Svi tečajevi predviđaju već iskusne konzultante i korisnike. Tečajevi su razlika između ECC i S/4HANA i ne uče od početka! Također moraju pogledati svako poslovno područje s detaljnim opisom modula, kako bi utvrdili da li je prikladno za njihov tim.

Optimalno vrijeme obuke je prije početka projekta, prilikom outsourcinga, ako još nemate konzultante u tvrtci. Preporučuje vam se i pristup koji prakticiraju sve tvrtke fortune 500. Prijenos znanja kroz projekt najgora je varijanta, jer se priprema i uspostava projekta bez odgovarajućih i sveobuhvatnih kompetencija može izgubiti.

Za ponudu nam javite broj kandidata po modulima.

Za više informacija pošaljite nam željeni termin za MS Teams sastanak.