[SUPER AKTUALNO] Microsoft Dynamics NAV/365BC izvještaji i analize s Power BI

Omogućite menadžmentu dinamička izvješća i dubinsku analizu podataka bilo kada, bilo gdje, u stvarnom vremenu.

Napredna izvješća i analize podataka u Dynamics NAV/365BC s Power BI na napredan i jednostavan način. Informativni dan: na raspolaganju je snimka sastanka.

SUPER AKCIJA - vrijedi do 31. 3. 2024!

Prilikom prijave na obrazovanje dobijete 1-godišnji pristup do svih IT tečajeva u okviru NLT osobne pretplate - vrijednost dara 1.950 EUR*.


Menadžeri poduzeća žele moderna ERP rješenja kao što je Microsoft Dynamics. Pri uvođenju istih imaju očekivanja od analiza i prikaza podataka, što često ne dobiju. Često se iz tih razloga prilagođavaju i traže funkcionalnosti sustava koje će ispuniti ta očekivanja.

Power BI je najjednostavnije i najbolje rješenje za vizualizaciju podataka Dynamics ERP sustava. Dostupan je kao integrirana opcija u Dynamics okruženju i uz punu licencu, koju primite s licencom Business Centralmože se koristiti kao samostalna web usluga, koja također uključuje sve vrste drugih podataka. Kao i kod bilo kojeg prilagodljivog softvera nadzorne ploče, razvijanje modela izvješća u Power BI-ju s više nadzornih ploča i njihova prilagodba poslovnim potrebama može biti složena, dugotrajna i skupa. S programom obuke Power BI s Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central on-premise i u oblaku ti su postupci pojednostavljeni i jeftiniji. Edukacijski program je prikladan za SVE verzije Microsoft Dynamics rješenja.

Edukacija je namijenjena IT djelatnicima zaduženim za Dynamics rješenja, koordinatorima i voditeljima projekata između naručitelja i pružatelja ERP rješenja, konzultantima, naprednim korisnicima Dynamics rješenja u pojedinim odjelima, poslovnim analitičarima, administratorima poslovnih procesa.

Program obuke usredotočiti će se na brzu i jednostavnu implementaciju Power BI-ja za prezentacije i dubinsku analizu podataka iz Dynamic NAV/365 Business Central, kao i na druge čimbenike koji će osigurati da ispunite očekivanja uprave kada koristite Power BI za uspostavljanje:

  • Nadzorne ploče prihoda.
  • Nadzorne ploče troškova.
  • Varijanta nadzornih ploča. 
  • Iznimki nadzornih ploča. 
  • Nadzorne ploče trendova. 
  • Nadzorne ploče bilance stanja. 
  • KPI nadzorne ploče.
  • Nadzorne ploče za usporedbu. 
  • Itd.
     

Termin: 7. - 8. svibanj + 4. - 5. lipanj 2024.
Trajanje: 4 dana, 8 h/dan, 8,30 - 16,30 sati.
Lokacija: ONLINE (pri većem broju prijava polaznika, izvedba je moguća u učionici, na lokaciji Verovškova 55a, Ljubljana)
Cijena: 2.250 EUR*


*Cijena ne uključuje PDV.
*Obrazovanje nije uključeno u NLT članarinu.


Informativni dan

Datum/sat: 20.01.2023., 14 - 15 sati - IZVEDENO
Predstavlja predavač: Peik Bech-Andersen
Snimku možete pogledati na: poveznica YouTube


Više o obrazovanju, detaljan sadržaj i prijava

Dodatne informacije na Microsoft web stranici: Lako počnete s uslugama Power BI i Business Central