[EARLY BIRD] SAP ABAP tečajevi: BC100 + BC400

U SAP ABAP zbirku tečajeva dodali smo novi, napredni ABAP BC402 i ABAP Objects BC401. Zainteresirane pozivamo da pogledaju detalje i prijave se. 

 

Razumijevanje ABAP-a u SAP-u velika je konkurentska prednost i olakšava svakodnevni rad i razumijevanje SAP-a iz IT perspektive. 

U Housingu izvodimo osnovne i napredne SAP ABAP tečajeve.

Na osnovnim tečajevima ćete naučiti:

  • jednostavne kodove ABAP,
  • slijediti tok programiranja i lako eliminirati teškoće,
  • temeljne koncepte programskog jezika ABAP,
  • učinkovito upotrebljavati alat ABAP Workbench,
  • lako stvoriti korisničke programe s korisničkim dijaloškim prozorima.

 

Napredni tečaj SAP ABAP namijenjen je iskusnim korisnicima s nekoliko godina iskustva i onima koji su nedavno pohađali tečajeve BC-100 i BC-400 i svakodnevno se susreću s područjem rada barem nekoliko mjeseci nakon tečajeva.

SAP ABAP Objects je tečaj na kojem ćete naučiti i unaprijediti svoje ABAP vještine, stjecanjem potpunog razumijevanja upotrebe objektno orijentiranog programiranja.



SAP ABAP OSNOVE
 

Paket ABAP osnovni je sastavljen od: 


Termin: 21.10. - 8.11.2024.
Trajanje: 5 dana
Lokacija: ONLINE
Cijena: 3.100 EUR*
 

Akcijska ponuda za ranije prijave do 30.9.2024. iznosi 2.870 EUR* i na raspolaganju je 6 mjesta. Prijava je moguća u sklopu paketa oba tečaja! Za prijavu kliknite na oba tečaja i za svaki se prijavite posebno.  


 

SAP ABAP napredni sadržaj

Napredni tečaj je namijenjen onima, koji se redovito susreču s ABAP programiranjem i žele steći dubinsko znanje o naprednim funkcijama ABAP programiranja i razumjeti kako ih praktično koristiti u svojim ABAP aplikacijama.         

Termin: 14. veljača – 20. veljača 2024. IZVEDENO
Trajanje: 5 dan
Lokacija: ONLINE
Cijena: 3.100 EUR*
 


*Cijena ne uključuje PDV.
* Edukacija nije uključena u NLT članarinu.


SAP ABAP Objects

Tečaj ABAP Objects - BC401 nadograđuje stručnost pojedinca u naprednom programiranju poslovnih aplikacija (ABAP) sustava i potvrđuje sposobnost stručnjaka za rad sa SAP-ovim ABAP Objects. Ovaj tečaj fokusira se na temeljne koncepte kao što su klase, sučelja, nasljeđivanje i polimorfizam; te podučava korištenje ABAP Workbench alata. Tvrtke koriste ABAP Objects za poboljšanje digitalne funkcionalnosti, pojednostavljenje operacija i razvoj robusnog softvera za SAP okruženje. U osnovi, tečaj osposobljava pojedinca za korištenje SAP tehnologije za poboljšanje poslovnih rješenja.


Termin: 20. - 24. siječanj 2024. POTVRĐENA IZVEDBA
Trajanje: 5 dana
Lokacija: ONLINE
Cijena: 3.100 EUR*


*Cijena ne uključuje PDV.
*Obrazovanje nije uključeno u NLT članarinu.


Reference


"Enjoyed it. Excellent additional explanation. Lot knowledge given to table not seen before."
Franci R. / Kolektor d.d., Slovenija

"Very good explanation of Mr. T. All excellent and good. Very good teacher. The content of the lecture was difficult. Everything excellent."
Maja K. / SŽ d.o.o., Slovenija

"The lecturer was excellent, you don't need to change anything, just keep on. I am glad that I had the opportunity to listen to such an excellent lecturer."
Stanislav J. / HEP d.d., Hrvatska

"Exercises are very complex. Explanations of exercises was very helpful. Thanks for additional knowledge you present!"
Mojca U. / Pošta Slovenije d.o.o, Slovenija

"The ABAP course was led by an excellent and engaging presenter. I'm confident that the knowledge I gained will be highly useful in my career. The course was useful; I learned many thing that I will be able to use at work."
Ivan S. / HEP d.d., Hrvatska