[NOVO] .NET/C# Akademija 2024.

Paket od tri vrhunska tečaja za početnike i napredne korisnike

.NET programeri su najtraženiji stručni profil zadnjih godina. Jedina opcija je izgraditi kadar. Dodali smo novi tečaj za najiskusnije programere: Advanced Concepts of C#.

Uvod u .NET ćemo izvesti u trajanju od 12 sati na kojem će polaznici napraviti prve korake u .NET svijetu. Predznanje nije potrebno.

Nastaviti će se intenzivnije i dublje sa sadržajem tečaja Course 20483C: Programming in C#, na kojem se stiču vještine za razvoj Windows aplikacija, pomoću jezika Visual C#. U pet dana naučiti ćete osnove strukture C #, sintakse jezika i pojedinosti o implementaciji, a zatim konsolidirati svoje znanje programiranjem aplikacije koja uključuje više značajki .NET Framework-a.

Posljednji tečaj je namijenjen iskusnim programerima u C#. Sadržaj se temelji na dolaznim zahtjevima naprednih korisnika, koje smo prikupili s našim partnerima i odgovara na mnoge izazove i treba saznati više o specifičnim i vrlo naprednim značajkama programiranja.

 

Trajanje paketa A: 3 + 10 dana (4h/dan)
Trajanje opcije B: 10 dana (4h/dan)

Lokacija: ONLINE
Cijena paket A: 2.100 EUR* za paket
Cijena opcija B: 2.350 EUR
*

U slučaju kupnje paketa oba tečaja Paketa A ili kupnje Opcije B, darujemo vam cjelogodišnju individualnu NLT pretplatu u vrijednosti 1.950 EUR*!
Za ranije prijave na raspolaganju je 6 mjesta i vrijedi snižena cijena: za paket A 1.700 EUR* i za Opciju B 1.950 EUR* do 29.2.2024.

* Cijena ne uključuje PDV.
**Za
NLT pretplatnike svi su tečajevi besplatni. Plaća se samo literatura i lab okolina.