[NOVO] Microsoft Dynamics NAV/365BC Manufacturing academy

Proizvodni modul u Microsoft Dynamics je najsloženiji, a istovremeno najmanje poznat. Pozivamo vas na treću izvedbu cjelovite edukacije.

Prva izvedba Dynamics manufacturing obrazovanja u siječnju 2023. bila je iznimno pozitivno iskustvo za polaznike. Ocjena sadržaja i izvedbe je najveća moguća. Reference/mišljenja navodimo ispod.


Proizvodni modul u Microsoft Dynamics rješenju od sada ćete moći upoznati u cijelosti, do najsitnijih detalja, kroz obrazovanje ćete se upoznati sa svim područjima Dynamics manufacturing rješenja i odgovoriti si na brojne dileme i pitanja. Znanje će vam omogućiti da implementirate bolja rješenja, otklonite postojeće greške i bolje iskoristite mogućnosti koje rješenje nudi. To je najopsežnije i sveobuhvatno obrazovanje o Dynamics manufacturing modulu, koje postoji. Predavač, koji je svjetski priznati stručnjak za Dynamics rješenja, autor knjige i laboratorijskih vježbi za proizvodni modul, cijelu će akademiju izvoditi na temelju svoje autorske knjige i autorskih vježbi, koje je razvio.

Najželjeniji i nedostajući dio znanja o Dynamicsu smo konačno ponudili također u Hrvatskoj.

Edukacija se odvija prema uspostavljenom Microsoft obrazovnom sustavu uz teoretsko objašnjenje i vježbe u simuliranom lab okruženju. Polaznici će odraditi 78 vježbi tijekom edukacije, koje su opisane u detaljnom objašnjenju i raščlanjivanju cjelokupnog sadržajnog dijela akademije u opisu tečaja, pod karticom "Detalji".

Akademija je namijenjena zaposlenicima, koji su ključni korisnici u proizvodnji, u IT podršci korisnicima proizvodnog modula, zaposlenicima, koji su voditelji projekata i poveznica između proizvodnje, IT-a i dobavljača Dynamics rješenja. Akademija je također prikladna za konzultante kod pružatelja rješenja, programere, koji moraju dobro poznavati funkcionalnosti i mogućnosti rješenja, voditelje projekata dobavljača rješenja itd.

Program je koncipiran u koncentriranom obliku i pokriva sve sadržajne dijelove Microsoft Dynamics manufacturing modula.

Termin: 01. -  04.07.2024.
Trajanje: 4 dana, 8 sati na dan, od 9,00 do 17,00 sati.
Lokacija: Housing Co, Verovškova ulica 55a, Ljubljana, učionica 2.
Cijena: 
 2.850 EUR* 

Za ranije prijave do 15.5.2024., cijena je 2.650 EUR*. Za ranije prijave na raspolaganju je 6 mjestaAkademija je predviđena kao jednokratna izvedba, reprize nisu predviđene. 


*Cijena ne uključuje PDV.
*Obrazovanje nije uključeno u NLT članarinu.

Više o akademiji i prijava


Informativni dan

Snimku Info dana možete pogledati na: poveznici YouTube

Predstavlja predavač i autor knjige o Dynamics Manufacturing rješenjima: Peik Bech-Andersen


Reference:

"Izobraževanje temeljni na osnovi dolgoletnih izkušenj v praksi predavatelja. Nazorno na osnovi razumljivih primerov so predstavljena ključna področja in nastavitve, ki so pomembna za proizvodnjo. Izobraževanje priporočam vsem uporabnikom BC-ja predvsem v fazi uvajanja v prakso. Uporabnik dobi veliko praktičnih in koristnih nasvetov pri sprejemanju pomembnih odločitev kako določeno funkcionalnost zastaviti in na kaj je potrebno biti pozoren, da bo v proces implementiran optimalno. V proizvodnji je zelo pomembna odločitev kako postaviti tehnološko bazo zato je dobro, da se uporabniki pred uvedbo oz. najkasneje v času uvajanja seznanijo s tem kako pristopiti tem izzivom."

Darko​​​​ Bobnar / Solution Consultant / BE terna d.o.o. Slovenija

* * *

»Šolanje »Manufacturing academy« je bilo podrobno, dobro razloženo, celovito in dinamično (sestavljeno tako iz teorije kot iz vaj). Znanje, ki sem ga pridobila lahko uporabim v praksi.Velik plus je tudi to, da smo prejeli literaturo, ki jo lahko kasneje še uporabimo. Delavnica je uporabna tako za začetnike, kot tudi za tiste, ki so se s to tematiko že srečali, saj smo prejeli veliko novih, koristnih informacij.«

Tjaša Arnšek / Application Consultant / BE terna d.o.o. Slovenija

* * *

»Iz moje perspektive mogu da kažem da je kurs Dynamics Manufacturing bio jako koristan, čuo sam dosta novih detalja vezanih za modul proizvodnje koje će mi značiti prilikom budućih implementacija i rešavanja izazova kod klijenata. Želeo bih da pohvalim gospodina Peik Bench-Andersena koji je jedan od najvećih (ako ne i najveći) stručnjaka na svetu u oblasti implementacije NAV/BC sistema u proizvodnim firmama. Bilo je pravo zadovoljstvo slušati njegova predavanja i bogato poslovno iskustvo.

Toplo bih preporučio ovaj kurs svima koji imaju želju da unaprede svoje znanje u oblasti proizvodnje. 

Takođe bih pohvalio Housing Co. d.o.o. na organizaciji i ljubaznosti koju su nam ukazali svi zaposleni sa kojima smo bili u kontaktu. Samo tako nastavite pa se vidimo ponovo na nekom novom kursu.«

Dušan Jović / Business Central/NAV Consultant / GoPro d.o.o. Srbija