Microsoft SQL tečajevi

Programeri, administratori baza podataka, BI analitičari, IT stručnjaci te menadžeri i donositelji odluka trebaju poznavati Microsoft SQL Server kako bi učinkovito upravljali, analizirali i zaštitili podatke te donosili IT poslovne odluke.

Učenje o Microsoft SQL Serveru omogućuje pojedincima i organizacijama da iskoriste prednosti napredne funkcionalnosti baze podataka, poboljšaju učinkovitost i sigurnost svojih IT sustava i donose informiranije odluke na temelju analize podataka.

 

 

Tko bi trebao učiti o tim tehnologijama i zašto?

  • Razvojni programeri: da poboljšaju svoje znanje o upravljanju bazom podataka, optimizaciji upita i razvoju aplikacija koje se povezuju sa SQL Serverom.
  • Administratori baze podataka (DBA): Za bolje razumijevanje upravljanja, održavanja i osiguranje sigurnosti baza podataka i za optimizaciju njihove izvedbe.
  • Analitičari poslovne inteligencije: za stjecanje vještina za analizu podataka, razvoj izvješća i izradu modela podataka koji pomažu organizacijama da donose bolje poslovne odluke.
  • IT stručnjaci: Za bolje razumijevanje, kako SQL Server radi s drugim tehnologijama u njihovom IT ekosustavu i za pružanje sveobuhvatne podrške i integracije.
  • Rukovoditelji i donositelji strateških odluka: Da bolje razumiju potencijal SQL Servera za poboljšanje poslovnih procesa, učinkovitosti i sigurnosti podataka.

 

Ključne prednosti i značajke Microsoft SQL Servera

  • Performanse i skalabilnost: SQL Server nudi visoke performanse i mogućnost jednostavnog proširenja, što omogućuje obradu velikih količina podataka bez smanjivanja brzine ili učinkovitosti.
  • Sigurnost: Napredne sigurnosne funkcije, kao što su šifriranje podataka, upravljanje pristupom i otkrivanje prijetnji, osiguravaju zaštitu podataka od neovlaštenog pristupa i cyber napada.
  • Integracija i interoperabilnost: SQL Server se bez problema integrira s drugim Microsoftovim alatima i uslugama, kao što su Azure, Power BI i Office 365, što omogućava jednostavno povezivanje podataka i alata za analizu.
  • Visoka dostupnost i oporavak od pogreške: Funkcije, kao što su Always On, sigurnosne kopije i replikacija, osiguravaju neprekinuti rad sistema i brzu obnovu podataka u slučaju pogreške.
  • Učinkovitost programera: Razni alati i funkcije za programere, kao što su SQL Server Management Studio (SSMS), Transact-SQL (T-SQL) i integrirano razvojno okruženje, omogućuju brz i učinkovit rad na razvoju.
  • Poslovna inteligencija (BI): Napredne analitičke funkcije, kao što su podatkovne kocke, podatkovni modeli i izvješćivanje omogućuju organizacijama, da iz svojih podataka dobiju vrijedne spoznaje i donesu bolje informirane odluke.

 

Za dodatne informacije nazovite 01/ 4878 999 ili pišite na info@housing.hr

*U cijenu nije uračunat PDV.
*U cijenu su uključene grickalice i piće, ako je izvedba u fizičkoj učionici.
*Parkiranje nije uključeno u cijenu.
*Obrazovanje JE uključeno u NLT članarinu.