[INFO DAN] Microsoft Power Platform - prijavite se! (besplatno)

Vizualizacija i praćenje podataka u stvarnom vremenu i svugdje.

Power BI samo je dio većeg ekosustava za obradu i prikaz podataka Microsoft poslovnih rješenja. Info dan otkriti će vam osnovne stvari koje trebate znati o Power Platformi za daljnje razmišljanje o korištenju.

 


Informativni dan

Microsoft Power Platform nadolazeća je tehnologija, koja postaje važan dio informacijskog sustava u mnogim tvrtkama u 2023. godini. Na info danu predstaviti ćemo vam sve prednosti i mogućnosti, koje nudi i koje možete koristiti za bolju i učinkovitiju podršku poslovnim procesima. Pokazati ćemo konkretne praktične primjere implementacije određenih rješenja! Važan dio razmišljanja o korištenju Power Platforme je stjecanje znanja. S nizom tečajeva u ovom području možemo u potpunosti osposobiti IT osoblje za rad s Power Platformom.

Termin: 22.9.2023., od 13:00 do 14:00
Prijava:  Besplatna prijava!
Izvedba: ONLINE (MS Teams)
Na slovenskom jeziku.
Predavač: Tomaž Vodušek


Microsoft Power Platform je skupina programskih rješenja za razvoj i izgradnju složenih poslovnih rješenja, analizu i crtanje vizualizacije  podataka, automatizaciju poslovnih procesa ili izgradnju virtualnih agenata za komunikaciju. Rješenja pružaju platformu, na kojoj za izradu aplikacija nije potreban kod. Ta rješenja su u obliku jednostavnog grafičkog korisničkog sučelja, koje lako koriste svi poslovni korisnici ili programeri, kako bi smanjili potrebe za IT uslugama u organizaciji.

Skupina proizvoda Power Platform uključuje:

  • Power BI, softver za vizualizaciju podataka s različitim vrstama grafikona.
  • Power Apps, grafički softver za pisanje prilagođenih poslovnih aplikacija s jednostavnim kodom.
  • Power Automate, komplet alata, sličan IFTTT-u i Zapieru, za implementaciju proizvoda za »workflow«. (ranije Microsoft Flow).
  • Power Automate Desktop (PAD), softver za automatizaciju robotskih procesa (RPA) za automatizaciju grafičkih korisničkih sučelja.
  • Power Virtual Agents, softver za pisanje »chatbota«.
  • Power Pages, grafički softver za izradu web stranica s jednostavnim kodom.

 

Tečajevi, koje izvodimo za razvoj kompetencija Microsoft Power platforme:


Ovladavanje cijelim nizom kompetencija obuhvaćenih ovim tečajevima omogućuje vam samostalni rad s Power Platformom. Za sve tečajeve moguće se certificirati i dobiti Microsoft stručni naziv.