CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP)

Napredno znanje o informacijskoj sigurnosti s mogućnošću certificiranja.

Tečaj je nadogradnja na CompTIA Security+ i Ethical Hacking.

CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) zadovoljava rastuću potražnju za naprednom informacijskom sigurnošću u svakoj tvrtci. CASP potvrđuje kritičko razmišljanje i prosuđivanje u širokom spektru sigurnosnih disciplina i zahtijeva da kandidati provode jasna rješenja u složenim okruženjima.

Trenutna sigurnost informacija zahtijeva specijalizirane vještine za rješavanje problema izgradnjom čvrstih rješenja. Svaki "hack" je jedinstven, stoga je potrebno boriti se s vještinama i iskustvom nadgledanja. Kao CASP certificirani stručnjak za informacijsku tehnologiju, dokazati ćete da možete pružiti najbolja rješenja za sigurnost informacija širom svijeta. CASP se koristi u američkoj vojsci i mornarici, kao i u Verzion Telematics, Booz Allen Hamilton i Network Solutions.

Zašto pohađati CASP tečaj:

  • Kako bi se povećale globalne prijetnje sigurnosti informacija, organizacije žele zaposliti pojedince s poznavanjem informacijske sigurnosti, što im izravno omogućava CASP.
  • Budući da "hackiranje" nema granica, CASP certifikat je dobrodošao diljem svijeta.
  • Stručnjaci CASP-a osposobljeni su za rad s raznovrsnim hardverom i softverom, omogućujući im da rade u različitim informatičkim područjima.


Termin: 27.5. - 31.5.2024.
Trajanje: 5 dana, 8h/dan

Lokacija: ONLINE
Cijena: 1.330 EUR*

*Cijena ne uključuje PDV.
*Cijena uključuje literaturu.

 

PRIJAVA NA TEČAJ