Microsoft Power Platform tečajevi

Vizualizirajte i pratite podatke u stvarnom vremenu i posvuda.

Power BI samo je dio većeg ekosustava za obradu i prikaz podataka Microsoftovih poslovnih rješenja. Info dan će vam otkriti bitne stvari koje trebate znati o Power Platform za daljnje razmišljanje o uporabi.

Microsoft Power Platform je grupa softverskih rješenja za razvoj i izgradnju složenih poslovnih rješenja, analizu i crtanje vizualizacija podataka, automatizaciju poslovnih procesa ili izgradnju virtualnih agenata za komunikaciju. Rješenja nude platformu na kojoj nije potreban kod za izradu aplikacija. Ova rješenja dolaze u obliku jednostavnog grafičkog korisničkog sučelja koji mogu koristiti svi poslovni korisnici ili razvojni programeri, s time pomažu smanjiti potrebe za IT uslugama u organizaciji.

Skup proizvoda Power Platform uključuje:

  • Power BI, programska oprema za vizualizaciju podataka s različitim vrstama grafikona.
  • Power Apps, grafička programska oprema za pisanje poslovnih aplikacija po mjeri s jednostavnim kodom.
  • Power Automate, komplet alata, sličan IFTTT i Zapieru, za implementaciju proizvoda za »workflow«. (bivši Microsoft Flow).
  • Power Automate Desktop (PAD), programska oprema za automatizaciju robotskih procesa (RPA) za automatizaciju grafičkih korisničkih sučelja.
  • Power Virtual Agents, programska oprema za pisanje »chatbota«.
  • Power Pages, grafička programska oprema za izradu web stranica s jednostavnim kodom.


Tečajevi, koje izdvodimo za razvoj kompetencija Microsoft Power Platforme:


Informativni dan / snimanje sastanka

Microsoft Power Platform je nadolazeća tehnologija koja će u 2023. postati važan dio informacijskog sustava u mnogim tvrtkama. Na info danu predstavili smo sve prednosti i mogućnosti koje nudi i pomoću kojih možete bolje i učinkovitije podržati poslovne procese. Pokazali smo konkretne praktične primjere implementacije rješenja!

Snimku sastanka možete pogledati na: YouTube link

Ovladavanje cjelokupnim skupom kompetencija koje pokriva predmetni tečaj omogućuje vam samostalan rad s Power Platformom. Svi tečajevi mogu biti certificirani i može se steći Microsoftov stručni naziv.